Lessen

De Klarinetschool Arnhem is de lespraktijk van Tui Clark.

Tui  geeft klarinetles in Arnhem aan leerlingen vanaf 6 jaar. Zij beschikt over een speciale klarinet voor jonge kinderen. 
Ook voor piano- en saxofoonles tot gevorderd niveau kunt u bij Tui terecht. Ze geeft les in het Nederlands of Engels.

De Klarinetschool werkt samen met bevriende muziekdocenten in de Nieuwe Arnhemse Muziekschool die leerlingen de gelegenheid biedt om deel te nemen aan allerlei kamermuziekgroepen en regelmatig concerten te geven.
Tui heeft meer dan twintig jaar ervaring in het geven van klarinetles, saxofoon piano en kamermuziek. Zij gaf zowel privéles op vele scholen in Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië, als aan de New Zealand School of Music’s Young Musicians Programmes.


Ze woont nu in Arnhem waar ze een privé-lespraktijk en heeft les gegeven aan de Arnhem International School. Onlangs heeft ze met succes een Masters of Music Education aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag afgesloten, waar ze onderzoek deed naar nieuwe methodes om expressief spel te onderwijzen door het gebruik van vrije improvisatie en bewegen. Als onderdeel van de opleiding nam ze deel aan Dalcroze Eurythmie en Kodály methode  cursussen. Meer informatie over de lesmethode vindt u hier.


Tui past haar manier van lesgeven aan aan de behoefte en smaak van de student, terwijl ze er voor een goede techniek en muzikantendom zorgdraagt. Zo geven sommige leerlingen de voorkeur aan een gestructureerde lineaire benadering terwijl anderen opbloeien door een lossere, vrijere benadering.

Klarinet2